Gezond voedingspatroon met 3care

VANUIT DE KERN GEZOND

Onze gezondheid wordt door een groot deel bepaald door ons voedingspatroon. Maar hoe we ook ons best doen, bijna niemand krijgt met een ‘normaal’ eetpatroon alle benodigde voedingsstoffen binnen. 

Met tal van klachten zoals hoge bloeddruk, overgewicht, een hoog cholesterol, etc. tot gevolg. Door het lichaam op celniveau te reinigen en te ondersteunen ontstaat er rust. Daar is een gezond lichaam bij gebaat, want vitaliteit begint met een ‘schoon’ lichaam, vrij van onnodige vetreserves en afvalstoffen.

HET 3CARE CONCEPT BIEDT VITALITEIT DANKZIJ REINIGING, CELVERNIEUWING EN EEN GEZOND VOEDINGSPATROON

Specialist 3Care gezondheidsprogramma

Een 3Care specialist is een gespecialiseerde professional op het gebied van gezondheid. Met als doel: effectieve resultaten op het gebied van zorg en gezondheid voor zijn of haar cliënten. Een 3Care specialist kent ook de eigen grenzen. Als het nodig is verwijst hij of zij u tijdig door voor specifieke zorg.

Meer dan orthomoleculaire voeding

Het 3Care gezondheidsprogramma is gebaseerd op orthomoleculaire geneeskunde, maar omvat nog veel meer. Het is een compleet nieuw praktijkconcept op het gebied van gezondheid. Met hulp op maat en professionele ondersteuning voor iedereen die het programma volgt, uiteraard naar behoefte. Dat gebeurt op een persoonlijke manier, met (zorg)professionals (3Care specialisten) in het hele land. Zij worden hiertoe speciaal opgeleid en begeleid door de ontwikkelaars van 3Care.